Twitter Trend

Meldonium Winter Olympics 2018: What is Meldonium and how can it enhance performance in … is Trending on Monday February 19 2018 https://www.aioinstagram.com/meldonium-winter-olympics-2018-what-is-meldonium-and-how-can-it-enhance-performance-in-is-trending-on-monday-february-19-2018/ The Independent says: Winter Olympics 2018: What is Meldonium and how can it enhance performance in Washington...

aleksandr krushelnitckii alexander krushelnitsky anastasia bryzgalova meldonium doping trendings
Atletët rusë hapin Lojërat Olimpike

Atletët rusë hapin Lojërat Olimpike

Atletët rusë hapin Lojërat Olimpike [ad_1] Atletët rusë, që garojnë nën flamurin olimpik, debutuan në Lojërat Olimpike Dimërore 2018, në Pjonçang të Koresë së Jugut, por u mposhtën nga ekipi amerikan në ndeshjen karlling. Skuadra e Matt dhe Becca Hamilton mundën çiftin rus, Aleksandr Krushelnitckii dhe Anastasia Bryzgalova me rezultat 9-3. Ndeshja e sotme është gara e par...

atletika fjalë kyçe lojërat olimpike